Computer Club Helden

Niet de grootste, wel de gezelligste!

Nieuws van de club

lidLid worden? Dus U wilt lid worden van onze club? Niet moeilijk. Makkelijk zelfs!

meer »

 

 


 

belangrijke datumBelangrijke data.
Wanneer treft u ons waar aan? Kijk op de pagina met belangrijke data om te zien wanneer u ons waar kunt vinden.

 


 

InformationMeer informatie?
Kijk gerust eens door onze website. En mocht u nog wat extra informatie willen, klik dan hier voor onze infobrochure.Hardware club

Hardware club CCH; wij leggen een pleister op al Uw computerproblemenDe hardware club is zonder enige twijfel de langst bestaande subclub binnen onze computerclub. Maar ja, wat wil je met zo'n stel enthousiastelingen die hun hobby, ziel en zaligheid bij elkaar hebben geraapt en dat alles in een plek bij elkaar laten komen: het sleutelen aan computers. (Bijna) iedere maandag kun je ze vinden in hun vaste clublokaal bij stichting Vorkmeer aan de Dr Poelsplein in Panningen. Dan word er naar hartelust gesleuteld aan computers. Spullen in een computer inbouwen, oude systemen proberen aan de praat te krijgen, probleem oplossen, etc. We zijn aanwezig van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Ook U kunt met Uw computer in aanmerking komen als U een probleem heeft. We moeten U helaas wel verzoeken om U vooraf aan te melden, zodat we kunnen zorgen dat we én voldoende mankracht aanwezig hebben én we een beetje weten wat er op ons afkomt. Aanmelden gaarne via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor data bijeenkomsten 2015 zie onze pagina met belangrijke data.